Αγγελική Ηλιάδη: «Μεγάλωσα μόνη μου 2 παιδιά. Πιστεύω βαθιά στον Θεό, άφησα στα χέρια Του την ψυχή μου»

10:54 - 04/04/2025

0 Η Αγγελική Ηλιάδη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη, όπου αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή, τις απώλειες που τη σημάδεψαν, αλλά και τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούσαν. Όσα αποκάλυψε Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά για τον σύντροφό της, Μπάμπη Λαζαρίδη: Έγινα λιοντάρι στη ζωή μου για επιβιώσω και [...] Το άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: «Μεγάλωσα μόνη μου 2 παιδιά. Πιστεύω βαθιά στον Θεό, άφησα στα χέρια Του την ψυχή μου» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newside.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newside.gr

Το ζευγάρι που έγινε γνωστό στο TikTok μιλά για τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου: Στην αρχή μας κοροΐδευαν, έλεγαν «τι καραγκιοζιλίκια είναι τώρα αυτά» (βίντεο)

Κατερίνα Καινούργιου: Η Ναταλία Γερμανού στήριζε την Εβελίνα Νικόλιζα στην εκπομπή κάθε χρόνο και αυτή την άδειασε

Σεισμική δόνηση 6,2 Ρίχτερ και μετασεισμός 5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Τι εκτιμά ο Λέκκας για τη συνέχεια

Πώς έτρωγε ο Big Show στην ακμή της καριέρας του: Διατροφή 18.000 θερμίδων για έναν γίγαντα, από burgers μέχρι μιλκσέικ

Οι αράχνες στο σπίτι: Μικροί σύμμαχοι με σημαντικό οικολογικό ρόλο

Η Κόνι Μεταξά ερμηνεύει «Τρύπες» σε live εμφάνιση στο Ντουμπάι (βίντεο)