"Καυστικό" σχόλιο Πολάκη κατά Τσακαλώτου για τον κατώτατο μισθό: "Έρμε και σκοτεινέ, τους τσάκισες στην αντιπολίτευση"

08:09 - 04/04/2025

"Μην τους χτυπάς άλλο, θα σε παρεξηγήσει ο Στουρνάρας που βγήκε να μας μαλώσει", σχολίασε ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Καρτέλ κοκαΐνης στην Αργολίδα: Μετανιωμένος ο ποδοσφαιριστής - "Η εμπλοκή μου στηρίχτηκε για κάλυψη δικών μου αναγκών, ως χρήστης ναρκωτικών"

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το άβολο περιστατικό με θαυμάστρια - "Ένα κορίτσι είχε μπει στο καμαρίνι μου και άρχισε να γδύνεται"

Κλιμάκωση εμπορικού πολέμου ΗΠΑ-Μεξικού: Οι δασμοί 21% από Τραμπ στις ντομάτες και η αντίδραση της μεξικανικής κυβέρνησης - "Θα πληρώσουν ακριβά για σαλάτες και κέτσαπ"

Ματ Ντέιμον: Ημίγυμνος σε κρουαζιέρα στην Ιταλία εν μέσω γυρισμάτων της "Οδύσσειας"

Εγνατία Οδός: Aδύνατη η αναγνώριση των δύο σορών που μεταφέρθηκαν στο "Μαμάτσειο" - Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Γάζα: Στο "σημείο μηδέν" ξανά οι προσπάθειες για εκεχειρία - Η Χαμάς απέρριψε την τελευταία πρόταση του Ισραήλ