Συγκλονίζει η Μαρία Εκμεκτσίογλου – «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου τότε»

14:06 - 08/03/2020

Για το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε […] The post Συγκλονίζει η Μαρία Εκμεκτσίογλου – «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς μου τότε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στο DOT: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς - Δε θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα»

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου μίλησε στην εκπομπή DOT για τα παιδικά της χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο αυστηρό οικογενειακό της περιβάλλον στο παρελθόν. The post Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Εκμεκτσίογλου στο DOT: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς - Δε θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Η συγκινητική εξομολόγηση της Μαρίας Εκμεκτσίογλου: «Έφαγα το ξύλο της χρονιάς - Δε θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα»

ΕΛΛAΔΑ  Για το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στο Dot και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Υπήρχαν πολλά στερεότυπα και ταμπού. Μεγαλώσαμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, πατριαρχική. Στην Κωνσταντινούπολη τότε, όταν πηγαίναμε να χορέψουμε, τα κλαμπ άνοιγαν στις 12 το μεσημέρι κι έκλειναν στις 4 το απόγευμα. Στις 4 το απόγευμα έπρεπε να ήμασταν σπίτι μας. Έτσι και γυρίζαμε σπίτι στις 7 τρώγαμε ξύλο. Μεγαλώσαμε με μπαμπάδες πολύ αυστηρούς. Εγώ δεν θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα και δεν μιλάω για μια περίοδο πριν από πολλά χρόνια, είμαι 50 χρονών όχι 70. Πολύ αυστ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»