Γιάννης Τσιώρης: Ποιος είναι ο νέος επενδυτής του Dragons’ Den Greece – Η startup στα Εμιράτα και το deal με γερμανικό όμιλο

14:39 - 02/04/2025

Το ριάλιτι επιχειρηµατικότητας «Dragons’ Den Greece» επιστρέφει για τρίτη συνεχόµενη σεζόν στον ΑΝΤ1 µε παρουσιαστή τον Σάκη Τανιµανίδη. Στον τρίτο κύκλο του «Dragons’ Den Greece» η οµάδα των επενδυτών µεγαλώνει ακόµα περισσότερο και µαζί της οι επενδύσεις. Από την πλευρά τους, οι επιχειρηµατίες που αναζητούν µια επικερδή συµφωνία µε τους Έλληνες επενδυτές έρχονται προετοιµασµένοι για […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σοκάρει η Δανάη Μπάρκα: «Εμμονικός θαυμαστής της μαμάς μου είχε βρει το σπίτι της γιαγιάς μου…»

Grand Hotel – Τετάρτη 09/04: Ο Χρόνης ανακαλύπτει ότι δολοφόνος του Νικήτα είναι όντως ο Ιάκωβος

Παιχνίδια εκδίκησης – Τετάρτη 09/04: Ο Άγης λέει στη Μάγια πως η Μαρίνα ήταν αυτή που τον φίλησε

Άγιος Έρωτας – Τετάρτη 09/04: Ο Κλεάνθης ζητά επίσημα διαζύγιο από τη Χριστίνα

Ο Τιμωρός – Τετάρτη 09/04: Ο Πέτρος αντιμετωπίζει στα ίσα τη Ναταλία για το φόνο της Δομινίκης

Χάρης Βαφειάς για Dragons’ Den: «Είμαι ο μόνος από τους κριτές που απαντάω σε όλους τους παίκτες, οι άλλοι τους σνομπάρουν»