Άγιος Έρωτας: Στο μαγευτικό Γαλαξίδι συνεχίζονται τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Alpha

14:00 - 02/04/2025

Στο Γαλαξίδι βρίσκονται οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς, «Άγιος έρωτας» για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δραματικής σειράς εποχής του Alpha. Ο Γιάννης Τσορτέκης, η ... To άρθρο Άγιος Έρωτας: Στο μαγευτικό Γαλαξίδι συνεχίζονται τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Alpha δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΕΕ: Απειλές για αντίποινα στις ΗΠΑ και εξαγγελλίες για ζώνη ελεύθερου εμπορίου με τη Λατινική Αμερική

Κίνα σε Τραμπ: Ακύρωσε αμέσως τους νέους δασμούς – Θα λάβουμε αντίμετρα για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας

Άγιος Παϊσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Μετά από 45 χρόνια, Ιορδάνης και Πατέρας Παΐσιος συναντιούνται

Βόλος: «Μου στέλνουν κατάρες για εμένα και το παιδί μου» λέει η pet groomer που έχει σηκώσει «κύμα» οργής για κακοποίηση ζώων

Μπακογιάννης για Ιμάμογλου: Βρίσκεται φυλακισμένος επειδή τόλμησε να κερδίσει 3 φορές με δημοκρατικό τρόπο

Προβλέψεις για ζημιά 750 δισ. ευρώ στην ευρωπαϊκή οικονομία από τους δασμούς Τραμπ