Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού τους και το όνομα που θα του δώσουν

09:30 - 02/04/2025

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την εγκυμοσύνη της στην κάμερα της εκπομπής του Star, «Breakfast@Star». Αρχικά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε: «Φουσκώνουμε, προχωράμε δυνατά. Όλα καλά είναι, δεν έχω παράπονο. Δουλεύω 7/7 με αυτή την συνθήκη, όλα είναι καλά. Τραβάω πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο γιατί θέλω να θυμάμαι όλες αυτές τις μέρες. Επιλέγω τι θα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Φαίη Κοκκινοπούλου: Η πρώτη αντίδραση της πρώην συζύγου του Αντώνη Καφετζόπουλου μετά την σύλληψή του – «Απολύτως γελοία κατάσταση»

Μελίνα Νικολαΐδη: Η Δέσποινα Βανδή στο θεατρικό ντεμπούτο της κόρης της στο Λονδίνο

Χείμαρρος η Ελένη Γερασιμίδου για τον Παύλο: «Αντίθετη είμαι, Ντε Γκρες, Ντε Σκατές… με συγχωρείτε κιόλας»

Ο Αντώνης Ρέμος στο Ντουμπάι – Βίντεο από την πολυσυζητημένη συναυλία του στα Εμιράτα

Συγκλονίζει ο Δημήτρης Παπανικολάου: «Την κόρη μου την κοροϊδευαν στο TikTok με τη λέξη αυτιστική.»

Γιώργος Καπουτζίδης – Μαρία Κοζάκου: Επιστρέφουν στον σχολιασμό της Eurovision 2025