Γεωργιάδης: «Εγώ δεν την φοβάμαι την Ζωή Κωνσταντοπούλου – Άγρια κόντρα με βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας

12:09 - 01/04/2025

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη όταν βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι συνεργάζεται μια μια χώρα – την Σαουδική ... To άρθρο Γεωργιάδης: «Εγώ δεν την φοβάμαι την Ζωή Κωνσταντοπούλου – Άγρια κόντρα με βουλευτές της Πλεύσης Ελευθερίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μιχαηλίδου: Απαντάμε στο στεγαστικό πρόβλημα με 6,5 δισ. ευρώ και πυλώνες το Σπίτι μου 2 και την Κοινωνική Αντιπαροχή

Έρικ Άνταμς: Στο αρχείο με απόφαση Ντόναλντ Τραμπ οι κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος του δημάρχου της Νέας Υόρκης

Συγκινημένος ο Μιχάλης Μπούσης: «Όνειρο να είναι ο ΟΦΗ στον τελικό – Πάμε να σηκώσουμε το Κύπελλο»

Κούλλης Νικολάου: «Θα ήθελα να γίνω νονός του παιδιού του Αντρέα Γεωργίου γιατί είμαστε πολύ φίλοι»

Λουκέτο στη μεγαλύτερη πλατφόρμα παιδόφιλων με 1,8 εκατομμύριο χρήστες – Δεκάδες συλλήψεις από την Europol

Δημοσκόπηση Marc: Η ΝΔ προηγείται με 12,8 μονάδες – Πιο ουσιαστική αντιπολίτευση η Πλεύση Ελευθερίας