Κορωπί: Το ημερολόγιο με τις ανατριχιαστικές σημειώσεις του 51χρονου με το κατσαβίδι – «Εγώ είμαι η αρχή του τέλους που θα σας βρει»

13:00 - 31/03/2025

Το ημερολόγιο με τις ανατριχιαστικές σκέψεις του 51χρόνου, που αποτύπωσε λίγο πριν προβεί στις μαζικές επιθέσεις με το κατσαβίδι εναντίον δύο αστυνομικών και δύο συμπολιτών ... To άρθρο Κορωπί: Το ημερολόγιο με τις ανατριχιαστικές σημειώσεις του 51χρονου με το κατσαβίδι – «Εγώ είμαι η αρχή του τέλους που θα σας βρει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενο επεισόδιο: Η Βάνα αλλάζει τακτική για την απόλυση της Μαρίνας

Μανώλης Μητσιάς και Γιώτα Νέγκα σε ένα μυσταγωγικό λαϊκό ρεσιτάλ

Η Αμαλία Κωστοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που χειρουργήθηκε: «Δεν ήθελα να σταματήσω σε τόσο νεαρή ηλικία»

Ο Τραμπ στέλνει και δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή μετά τις επιθέσεις των Χούθι στο «USS Harry Truman»

Ρεάλ – Σοσιεδάδ: 4-4: Ο Ρούντιγκερ σκόραρε στην παράταση και έστειλε τους Μαδριλένους στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Καταγγελίες κατοίκων για τη φωτιά στα Άνω Πατήσια: «Είναι η τρίτη σε 15 μέρες» – «Μένουν μέσα μετανάστες»