Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Τουτουντζή: «Εγώ τις αλήθειες μου λέω»

12:57 - 28/03/2025

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και στον δημοσιογράφο, Σαράντη Μαριεττή που την συνάντησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά το ταξίδι της στη Ρώμη για τα γενέθλια του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για το αν δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση του Big Brother, την τηλεόραση αλλά και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη δήλωσή της κατά την άφιξη στα δικαστήρια – Ποιοι βρίσκονται δίπλα της

Γιώργος Καρκάς κατά Σπύρου Μπιμπίλα: «Επειδή με βοήθησε οικονομικά, τι πρέπει να τον παντρευτώ;»

Πασχάλης Τσαρούχας σε Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν υπάρχει κάποια καταγγελία εις βάρος μου»

Μαρία Αντωνά: Μιλάει για την κόντρα του Λιάγκα και της Χρηστίδου – «Προτείνω να πάμε για έναν καφέ όλοι μαζί»

Δημήτρης Φιλιππίδης: Σε ποια σειρά «εισβάλλει» ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αν τις δηλώσεις της Σολωμού τις είχε κάνει ένας άντρας θα είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση το θέμα»