Σίσσυ Χρηστίδου: «Απογοητεύτηκα με τη συνέντευξη της Αντελίνας, γιατί ένιωσα ότι βάζει στο κάδρο μια άλλη γυναίκα»

09:11 - 27/03/2025

Η κόντρα της Αντελίνας Βαρθακούρη με τη Σίσσυ Χρηστίδου δεν λέει να κοπάσει, με την παρουσιάστρια του Mega να κάνει νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες για το θέμα αυτό. «Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Το συζητάμε δύο εβδομάδες. Δεν αισθάνομαι καμία επίθεση. Εγώ δεν ήρθα ποτέ σε αντιπαράθεση με την Αντελίνα. Η θέση μου αφορούσε τον Χάρη και όχι την Αντελίνα. Σε δεύτερη φάση η Αντελίνα έδωσε μια συνέντευξη με την οποία ομολογώ ότι απογοητεύτηκα, γιατί έβαλε στο κάδρο μια άλλη γυναίκα», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου και τόνισε ότι «δεν έχω τίποτα με την Αντελίνα». «Δεν βαρεθήκατε να το παίζετε αυτό το θέμα; Δεν τα είπαμε αυτά; Φτάνει!», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σύμη: Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κοζάνη – Πολλά αυτοκίνητα κόλλησαν από το χαλάζι, δείτε βίντεο

Μιανμάρ: Απεγκλώβισαν έγκυο 50 ώρες μετά τον σεισμό και πέθανε αμέσως μετά την ανάσυρσή της

Σεισμός 7,1 Ρίχτερ στα νησιά Τόνγκα στο Νότιο Ειρηνικό – Εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Κρέπες με ζύμη από κουνουπίδι