Πέτρος Φιλιππίδης – Σπύρος Μπιμπίλας: Διαπληκτίστηκαν έντονα κατά την διάρκεια της δίκης – Όλο το ρεπορτάζ

11:21 - 26/03/2025

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται με την δεύτερη ημέρα κατάθεσης του Σπύρου Μπιμπίλα. Στη δικαστική αίθουσα, μάλιστα, επικράτησε ένταση ανάμεσα στον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Πέτρο Φιλιππίδη, και μάλιστα η πρόεδρος ζήτησε από τον κατηγορούμενο ηθοποιό να βγει έξω από τη δικαστική αίθουσα. Φιλιππίδης: Καταγγελία για ανήλικο είχατε στο σωματείο σας; Που την σκίσατε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποστομωτική της απάντηση στο Γιώργο Λιάγκα – «Όταν δε σέβεσαι τα παιδιά μου, θα ακολουθώ το νόμιμο δρόμο»

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή

Μαρίνα Σάττι σε δημοσιογράφο: «Τι θες να σου πω; – Ναι, είμαι περιζήτητο πρόσωπο»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχω κάνει πράγματα τα οποία δεν με οδήγησαν εκεί που ονειρεύτηκα…»

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν ποτέ να διαχειριστούν την αποτυχία

Σόφη Ζαννίνου: Σοκάρει για τη ληστεία στο σπίτι της στα βόρεια προάστια – «Μπήκαν τέσσερα άτομα και μου το διέλυσαν»