«Κιβωτός του Κόσμου»: Αναβλήθηκε η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο που κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων

08:32 - 26/03/2025

Για την 1η Οκτωβρίου 2025 αναβλήθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του κληρικού, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, κατηγορούμενου για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Ο πατέρας Αντώνιος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων, μετά από καταγγελίες δύο αγοριών τροφίμων σε δομές της Οργάνωσης. Η δίκη […] Το άρθρο «Κιβωτός του Κόσμου»: Αναβλήθηκε η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο που κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις σε βάρος ανηλίκων εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Απρίλιος: Μήνας εξελίξεων και ανατροπών για 4 ζώδια

Τα γεγονότα που οδήγησαν στην εκτέλεση Μπελογιάννη

Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε στα γαλανόλευκα – Το παρασκήνιο των εορτασμών της 25ης Μαρτίου

Συντάξεις Μαΐου: Οι τελικές ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων – Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ATM

Γιάννης Ντσούνος: Έχω παντρευτεί και έχω τρία παιδιά, για την Σολωμού δεν είμαι προβληματικός

Ξεκινάει το «καλάθι του Πάσχα» στις 9 Απριλίου – Εντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά