Πασχάλης Τσαρούχας: «Βλέπω την κόρη μου το καλοκαίρι, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, όποτε μπορώ να πάω»

21:27 - 25/03/2025

«Νομίζω ότι με την κόρη μου στο μέλλον θα έχουμε καλή σχέση» ανέφερε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Καλεσμένος στην εκπομπή Sunday Live με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, ... To άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας: «Βλέπω την κόρη μου το καλοκαίρι, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, όποτε μπορώ να πάω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ψηφιακό δελτίο αποστολής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης για 150.000 επιχειρήσεις

Τα κρυφά μηνύματα των Αμερικανών στο Signal αποκάλυψαν τα αληθινά τους αισθήματα για την Ευρώπη – «Μισώ που τη διασώζουμε ξανά»

Στη Γροιλανδία ο Τζέι Ντι Βανς μαζί με τη σύζυγό του αλλά θα βγουν εκτός της αμερικανικής βάσης

Ερντογάν: Στελέχη της αντιπολίτευσης έδωσαν τις πληροφορίες για τις κατηγορίες διαφθοράς κατά του Ιμάμογλου

Fais Group και By Byblos: Μια ακόμα προσθήκη στο ευρύ portfolio του πολυσχιδούς Ομίλου

Βανδαλισμός στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά: Ο δράστης μπήκε σαν κύριος στο κτίριο και έκανε θρύψαλα το κλιματιστικό