Κατερίνα Παπουτσάκη για την καθημερινότητα με τους δύο της γιους: «Πάντα θα έχεις κάποιες ενοχές αν είσαι ενοχικός άνθρωπος…»

14:03 - 24/03/2025

Η επαγγελματική επιτυχία, που είναι αδιαπραγμάτευτη, και η προσωπική «αποτυχία» ίσως για κάποιους, που για εκείνη αποτέλεσε ευκαιρία για κάτι καλύτερο, η καθημερινότητα με τους γιους της και η απελευθέρωση που νιώθει όταν τραγουδάει. Στα 46 της χρόνια η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγιος Έρωτας», Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να κοιτάει πλέον τον εαυτό της κατάματα στον καθρέφτη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Τι έλεγε πριν έξι χρόνια η νέα σύντροφος του Φίλιππου Μιχόπουλου για την Αθηνά Οικονομάκου

Νικόλαος Ντε Γκρες: Διακοπές στη Ρώμη με τη Βαρδινογιάννη και τα παιδιά της – Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Ξεσπά ο Χρίστος Κούγιας: «Γιατί όλοι επέλεξαν να επιτεθούν με το που πέθανε ο πατέρας μου;»

Τριαντάφυλλος: Απαντά στις φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη – Βίντεο

Μάκης Χριστοδουλόπουλος: «Έχω ένα παιδί μαζί μου που με ξεματιάζει γιατί πήγα να πεθάνω από το μάτι»

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο πρόεδρος τον έβγαλε έξω από την αίθουσα – Τι συνέβη;