Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν οκτώ δικαστές – Διαβάστε τους λόγους

16:49 - 23/03/2025

Μια αντεισαγγελέας Εφετών, ένας Εφέτης, δυο Πρόεδροι Πρωτοδικών και τέσσερις Πρωτοδίκες, απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με πρόεδρο την Ιωάννα Κλάπα, λόγω ανάρμοστης υβριστικής συμπεριφοράς, μεγάλων καθυστερήσεων και για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, αντεισαγγελέας Εφετών, η οποία διέμενε στην περιοχή της Κυψέλης, απολύθηκε για «κατ΄ εξακολούθηση αναξιοπρεπούς εκτός υπηρεσίας συμπεριφορά που είναι ασυμβίβαστη […] Το άρθρο Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν οκτώ δικαστές – Διαβάστε τους λόγους εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Το φιλόδοξο σχέδιο για ευρωπαϊκό…. μετρό

Τζιτζικώστας για 25η Μαρτίου: Με ενότητα να εργαστούμε για την Ελλάδα της επόμενης ημέρας

Λαμία: Μαθητής σε αμαξίδιο σηκώθηκε και παρήλασε – Συγκίνησε τους παρευρισκόμενους [βίντεο]

Λευτέρης Πανταζής: Η τρυφερή στιγμή που χορεύει με την κόρη του, Κόνι Μεταξά – «Παιδί μου, φεγγάρι μου, ζωή μου» [βίντεο]

Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου: Υποχρεωτικός έλεγχος φύλου σε αθλήτριες στους γυναικείους αγώνες

25η Μαρτίου: Οι κορυφαίες στιγμές των παρελάσεων σε όλη την Ελλάδα [εικόνες – βίντεο]