Ουκρανία: Ο Πούτιν κινεί τα νήματα όπως θέλει

14:31 - 23/03/2025

Ο Πούτιν δεν αποδέχθηκε, για άλλη μία φορά, την πρόταση ΗΠΑ-Ουκρανίας για προσωρινή κατάπαυση του πυρός (των 30 ημερών) κατά μήκος της πρώτης μετωπικής γραμμής και επανέλαβε τα ακραία και ανυπόστατα αιτήματά του για επίλυση του πολέμου, που ισοδυναμούν με συνθηκολόγηση της Ουκρανίας. Η επίσημη ανάγνωση της τηλεφωνικής κλήσης από το Κρεμλίνο ανέφερε ότι ο […] Το άρθρο Ουκρανία: Ο Πούτιν κινεί τα νήματα όπως θέλει εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Συναγερμός στη Γαλλία: Απόπειρα κλοπής ρολογιού στις Κάννες – Το φορούσε μέλος Καταριανής βασιλικής οικογένειας αξίας – «Ζαλίζει» η αξία του

Καταδικάζει τον Ερντογάν το Υπουργείο Εξωτερικών: Παράνομη η μετάβαση στα Κατεχόμενα – Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων

F1: Λάντο Νόρις ο νικητής στο χάος του Μαϊάμι Sprint

«Κατακεραυνώνει» τον Light ο Σκέρτσος – «Απαράδεκτοι οι στίχοι, να αποσυρθεί άμεσα το περιεχόμενο από τις πλατφόρμες» [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι για Κάρολο: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει – Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ακόμη»

Ζελένσκι-Τραμπ: Όλα όσα ειπώθηκαν στο Βατικανό – «Άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά»