ΕΠΟ: Ο Γιάννης Σαμαράς θα είναι ο επικεφαλής ανάπτυξης των μικρών Εθνικών ομάδων

12:18 - 18/03/2025

Η ΕΠΟ ξεκίνησε νέα συνεργασία με το Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής ανάπτυξης των μικρών Εθνικών ομάδων, αναφορικά με το πρόγραμμα «Αναγέννηση», το οποίο βασίζεται στο Ολλανδικό μοντέλο που γνωρίζει πολύ καλά.

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ανδρουλάκης: Δεν πρόκειται να μπω σε θεσμικούς ακροβατισμούς - Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να υπονομεύει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος (Βίντεο)

Ταϋγέτος: Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης πεζοπόρου

Κιουτσούκης για Τέμπη: "Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει γίνει λαθρεμπόριο - Κάποιοι απλά θέλουν να γίνουν γνωστοί" (Βίντεο)

Γιάννης Μπουγάς: "Η αντιπολίτευση είχε χαιρετήσει την άποψη Αλιβιζάτου να ανατεθεί η υπόθεση Τριαντόπουλου στο δικαστικό συμβούλιο"

Μπράντον Τόμας: Με... υπερπαραγωγή η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Εύη - Είπε το ναι

Ράνια Τζίμα για Πισπιρίγκου: "Διαστροφικός τρόπος με τον οποίο συνδεόταν αυτή η γυναίκα με τον άντρα της"