Κατώτατος μισθός: Τα σενάρια για το ύψος της αύξησης

10:50 - 18/03/2025

Κατώτατος μισθός:  Στην τελική ευθεία εισέρχεται η διαδικασία καθορισμού του κατώτατου μισθού, καθώς το ποσοστό της νέας αύξησης, που θα ισχύσει από την 1η Απριλίου 2025, αναμένεται να «κλειδώσει» τις επόμενες ημέρες. Στο πλαίσιο αυτό, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα υπομνήματα της Επιτροπής Διαβούλευσης και της Επιστημονικής Επιτροπής, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως […] Το άρθρο Κατώτατος μισθός: Τα σενάρια για το ύψος της αύξησης εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Συναγερμός στη Γαλλία: Απόπειρα κλοπής ρολογιού στις Κάννες – Το φορούσε μέλος Καταριανής βασιλικής οικογένειας αξίας – «Ζαλίζει» η αξία του

Καταδικάζει τον Ερντογάν το Υπουργείο Εξωτερικών: Παράνομη η μετάβαση στα Κατεχόμενα – Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων

F1: Λάντο Νόρις ο νικητής στο χάος του Μαϊάμι Sprint

«Κατακεραυνώνει» τον Light ο Σκέρτσος – «Απαράδεκτοι οι στίχοι, να αποσυρθεί άμεσα το περιεχόμενο από τις πλατφόρμες» [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι για Κάρολο: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει – Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ακόμη»

Ζελένσκι-Τραμπ: Όλα όσα ειπώθηκαν στο Βατικανό – «Άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά»