Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Δεν αποτελεί το κέντρο του κόσμου – Αυτό είναι σοβαρή καταγγελία»

14:12 - 17/03/2025

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της με τους δημοσιογράφους που την περίμεναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας κατά την άφιξή της από τη Θεσσαλονίκη. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την στάση της Ιωάννας Τούνη απέναντι στους δημοσιογράφους: «Καταλαβαίνω την αγανάκτησή της γιατί μπορεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Η Δάφνη Καραβοκύρη σοκάρει: «Έχω βρεθεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με νευρική ανορεξία»

«Ο Τιμωρός» – Τετάρτη: Ο Αλέξης ακούει σοκαρισμένος την αποκάλυψη της Δομινίκης, ότι ο Μάρκος ζει και…

Ιωάννα Μπούκη: Αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία – «Είμαι κοκέτα και στο σπίτι, θέλω ο Αντώνης να με βλέπει όμορφη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν μια γυναίκα προσπαθεί να κάνει παιδί, το πρώτο πράγμα που την ρωτάει ο γιατρός είναι…»

Σχέσεις: Πώς να αποφύγετε την επιλογή λάθος συντρόφου

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» – Τετάρτη 19/3: Ο Λάκης Λαζόπουλος υποδέχεται τους Μανώλη Μητσιά, Τάσο Παλατζίδη, Σόλωνα Τσούνη και Νικόλα Απέργη