Παύλος Ντε Γκρες: Έτοιμος για… στρατό – «Θα κάνουμε όλοι τη θητεία»- Τι είπε για το γάμο του Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη

09:50 - 17/03/2025

Ο Παύλος Ντε Γκρες, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, μίλησε για τη θητεία που σιγά σιγά θα κάνουν όλοι όπως χαρακτηριστικά είπε Ο Παύλος Ντε Γκρες, ο πρώτος από τους γιους του τέως και της Άννας Μαρίας, μίλησε στην κάμερα του ALPHA τόσο για τον γάμο του αδερφού του, Νικόλαου με την Χρυσή Βαρδινογιάννη αλλά […] Το άρθρο Παύλος Ντε Γκρες: Έτοιμος για… στρατό – «Θα κάνουμε όλοι τη θητεία»- Τι είπε για το γάμο του Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κικίλιας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Προτεραιότητα να προστατεύσουμε τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους που παλεύουν στην καθημερινότητα»

Διάσημοι Έλληνες που μίλησαν για την εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά

Στράτος Διονυσίου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, Γεωργία Διονυσίου – Ο Στέλιος και ο Άγγελος γονατίζουν μπροστά της συγκινημένοι [βίντεο]

Μαρινάκης: Όσο νωρίτερα υποβάλει κάποιος φορολογική δήλωση, τόσο περισσότερο θα ωφεληθεί

Δωρεάν Γονικός Έλεγχος στα smartphones από τα Public

Τζιν Χάκμαν: Ανατροπή με το θάνατο του – Τι ισχυρίζεται ο γιατρός της συζύγου του – «Μου τηλεφώνησε 24 ώρες μετά το… θάνατό της»