Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα – «Σε 15 μέρες κλείνουμε έναν χρόνο και το καθίκι διακοπάρει στο ψυχιατρείο»

09:36 - 17/03/2025

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες μέρες από τη στυγερή δολοφονία της Κυριακής Γρίβας από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων ... To άρθρο Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα – «Σε 15 μέρες κλείνουμε έναν χρόνο και το καθίκι διακοπάρει στο ψυχιατρείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Έχω πει εγώ ότι έχω κοπέλα;» – Η αντίδραση σε ερώτηση ρεπόρτερ

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Βιλντόσα θα παίξει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αν δεν έχουμε τον Γκος υπάρχει ο Λι»

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενα επεισόδια: Ο Άγης ζητά από τη Μαρίνα την επιμέλεια του παιδιού και το σπίτι

MasterChef 2025: Ο Σωτήρης αποχώρησε συγκινημένος – «Συνεχίζω τη ζωή μου με όνειρα, στόχους, ταξίδια»

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Στάθης και Δημοσθένης περνούν τη νύχτα στο κρατητήριο

Greek Basketball League: Η βαθμολογία μετά την 21η αγωνιστική, οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ και η υπόθεση παραμονή