Νίκος Χαρδαλιάς: «Εγώ με τη σύζυγό μου το κάνω 3 φορές την ημέρα μπορεί και 4» – «Νίκο, δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά θέμα ποιότητας» λέει η σύζυγος

09:32 - 17/03/2025

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς ανέβασε ένα βίντεο που προκάλεσε απορίες έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του. Ξεκινώντας στο βίντεο που περιλαμβάνεται στην – αγνώστου ακόμα περιεχομένου – καμπάνια με τίτλο #tokanoumesosta για την οποία παρόμοια αινιγματικά βίντεο έχουν κάνει, μεταξύ άλλων, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Παύλος Πιέρρος και ο Νίκος Γκέλια, ο κ. […] Το άρθρο Νίκος Χαρδαλιάς: «Εγώ με τη σύζυγό μου το κάνω 3 φορές την ημέρα μπορεί και 4» – «Νίκο, δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά θέμα ποιότητας» λέει η σύζυγος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κικίλιας για ακτοπλοϊκά εισιτήρια: «Προτεραιότητα να προστατεύσουμε τη μεσαία τάξη, τους ανθρώπους που παλεύουν στην καθημερινότητα»

Διάσημοι Έλληνες που μίλησαν για την εξάρτησή τους από τα ναρκωτικά

Στράτος Διονυσίου: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της συζύγου του, Γεωργία Διονυσίου – Ο Στέλιος και ο Άγγελος γονατίζουν μπροστά της συγκινημένοι [βίντεο]

Μαρινάκης: Όσο νωρίτερα υποβάλει κάποιος φορολογική δήλωση, τόσο περισσότερο θα ωφεληθεί

Δωρεάν Γονικός Έλεγχος στα smartphones από τα Public

Τζιν Χάκμαν: Ανατροπή με το θάνατο του – Τι ισχυρίζεται ο γιατρός της συζύγου του – «Μου τηλεφώνησε 24 ώρες μετά το… θάνατό της»