Νίκος Χαρδαλιάς: «Εγώ με τη σύζυγό μου το κάνω 3 φορές την ημέρα μπορεί και 4» – «Νίκο, δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά θέμα ποιότητας» λέει η σύζυγος

09:32 - 17/03/2025

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς ανέβασε ένα βίντεο που προκάλεσε απορίες έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του. Ξεκινώντας στο βίντεο που περιλαμβάνεται στην – αγνώστου ακόμα περιεχομένου – καμπάνια με τίτλο #tokanoumesosta για την οποία παρόμοια αινιγματικά βίντεο έχουν κάνει, μεταξύ άλλων, η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Παύλος Πιέρρος και ο Νίκος Γκέλια, ο κ. […] Το άρθρο Νίκος Χαρδαλιάς: «Εγώ με τη σύζυγό μου το κάνω 3 φορές την ημέρα μπορεί και 4» – «Νίκο, δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά θέμα ποιότητας» λέει η σύζυγος εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο ρόλος της ΕΕ στις διαπραγματεύσεις

Εθνική Πινακοθήκη: Aναβάθμιση των μέτρων προστασίας – Eξετάζονται οι όροι επανέκθεσης των έργων τέχνης που βανδαλίστηκαν

Αλλάζει ο καιρός: Τσουχτερό κρύο και χιόνια ακόμα και στην Αττική – Πορτοκαλί προειδοποίηση

Aegean: Στα €1,78 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2024 – Προτείνει μέρισμα €0,80 ανά μετοχή

Κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας: Ελεύθεροι 12 μετά τις απολογίες τους

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι συμβουλές των φίλων της στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της – «Όλα πηγαίνουν καλύτερα» [βίντεο]