Αίθρα Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα»

07:18 - 17/03/2025

Η Αίθρα Λυκουρέζου μίλησε ανοιχτά για μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της. Τότε που τα ναρκωτικά καθόριζαν την καθημερινότητά της και τα αδιέξοδα ... To άρθρο Αίθρα Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Ο Βιλντόσα θα παίξει κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αν δεν έχουμε τον Γκος υπάρχει ο Λι»

Παιχνίδια εκδίκησης – επόμενα επεισόδια: Ο Άγης ζητά από τη Μαρίνα την επιμέλεια του παιδιού και το σπίτι

MasterChef 2025: Ο Σωτήρης αποχώρησε συγκινημένος – «Συνεχίζω τη ζωή μου με όνειρα, στόχους, ταξίδια»

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Στάθης και Δημοσθένης περνούν τη νύχτα στο κρατητήριο

Greek Basketball League: Η βαθμολογία μετά την 21η αγωνιστική, οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ και η υπόθεση παραμονή

Άννα Βαγενά: «Ο Λουκιανός Κελαηδόνης είδε την κόρη μας στο θέατρο και είπε πως είναι σαν την Μελίνα Μερκούρη»