Γιώργος Ζαμπέτας: «Στο αίμα μου κυλάει λίγο Νταλάρας, το πρόβλημα είναι ότι στο δικό του δεν κυλάει Ζαμπέτας»

11:54 - 16/03/2025

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πολύ καλός ηθοποιός, έχει χάρισμα. Είναι πολύ καλός υποκριτής» τόνισε ο Γιώργος Ζαμπέτας. Κατά του θείου του Γιώργου Νταλάρα στράφηκε ο ... To άρθρο Γιώργος Ζαμπέτας: «Στο αίμα μου κυλάει λίγο Νταλάρας, το πρόβλημα είναι ότι στο δικό του δεν κυλάει Ζαμπέτας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Γιάννης Κυριαζής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου ρίψεων της Λευκωσίας

Μάνδρα: Κάλεσμα των οικογενειών των 25 θυμάτων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Άρειο Πάγο την Τρίτη

Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρω πως γίνεται να ξεστομίζονται κάποια πράγματα με τόση ευκολία στα social media»

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτονόητη η παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη την οποία ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή της υπουργοποίησής του

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Η αγάπη σας είναι το καλύτερο φάρμακο»

Μονπελιέ – Σεντ Ετιέν: Οριστική διακοπή στο παιχνίδι μετά από τα σοβαρά επεισόδια στις κερκίδες