Αντώνης Λουδάρος: «Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη…»

20:38 - 21/10/2019

Στην κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι YES” μίλησε ο Αντώνης Λουδάρος. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του […] The post Αντώνης Λουδάρος: «Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Λουδάρος: Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη…

Για την προσωπική του ζωή και τους φίλους του, μίλησε στην εκπομπή “Μεσημέρι YES” ο Αντώνης Λουδάρος. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ζητήσει δημόσια συγγνώμη. «Αυτό που έχω κάνει είναι ότι πλησίασα με πολλή αγάπη το υλικό που είχαμε, την Παριζιάνα. Εγώ κάνω το ρόλο του Λεωνίδα του ζωγράφου, που στην ταινία έκανε ο Χρόνης Εξαρχάκος. Έχω αγωνιστεί πολύ για να είμαι σε αυτό το σημείο που μιλάμε τώρα. Στην αρχή δεν το ευχαριστιόμουν, δεν μπορούσα να το ευχαριστηθώ, πάντα είχα την αγωνία του παρακάτω. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι για το μέλλον, το σκέφτομαι. Ωραία η δουλειά, οι επιτυχίες, οι αποτυχίες, τα φώτα, η λάμψη. Δεν θέλω να μείνω μόνος. Μακάρι οι φίλοι μου να κατα

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»