Συγκλονίζει η Πένυ Σκάρου: Στα 12 χρόνια που είμαι ΑμεΑ έχω ζήσει τεράστιο μπούλινγκ - Έχω πει, "καλύτερα να ήμουν νεκρή παρά να ζω αυτό που ζω"

18:20 - 13/03/2025

«Χτύπησα πάρα πολύ, έσπασα το πρόσθετο μέλος και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν ήρθαν ούτε καν να με δουν», αποκάλυψε η Πένυ Σκάρου

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Ειρήνη Μουρτζούκου: Η αντίδραση της μητέρας της όταν έμαθε πως ομολόγησε - "Ήμουν παρούσα σε απόπειρα που είχε κάνει" (Βίντεο)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πέτυχε τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της, με τον Ελάνγκα να πηγαίνει στη Νιουκάστλ για 65 εκατ. ευρώ!

ΕΟΠΑΕ: Νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και όχι ιδιωτικοποιημένος ο νεοσύστατος Οργανισμός

Air India: Οι διακόπτες καυσίμου έσβησαν λίγο πριν από τη συντριβή - Πανικός στο πιλοτήριο του αεροσκάφους "γιατί έκοψες;"

Νεκρός 69χρονος τουρίστας στα Λιχαδονήσια - Ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Κουτσούμπας: "Τις δυνατότητες για επαρκή και ασφαλή ύδρευση ακυρώνουν η κυβερνητική πολιτική και οι κατευθύνσεις της ΕΕ"