Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη του συνέντευξη σε κανάλι της Ρουμανίας – Οι ερωτήσεις για τον γιο του και οι σχέσεις με τα αδέλφια του [βίντεο]

11:59 - 13/03/2025

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε στη Ρουμανία για προγραμματισμένη συναυλία και με αφορμή αυτό, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πρώτη φορά εδώ, πρώτη φορά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ήξερα ότι έχω φίλους αλλά ποτέ δε φανταζόμουν ότι είναι τόσοι πολλοί. Θέλω να σας δώσω την αγάπη μου και την καρδιά μου, […] Το άρθρο Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη του συνέντευξη σε κανάλι της Ρουμανίας – Οι ερωτήσεις για τον γιο του και οι σχέσεις με τα αδέλφια του [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Γερμανία: Ο κορονοϊός πιθανότατα διέρρευσε από το εργαστήριο της Κίνας

Χωρίς κόπο αλλά με τρόπο – Η Μάντη Περσάκη μάς δείχνει τις καλύτερες ασκήσεις για το σπίτι

Λεωνίδας Κακούρης: Αποθεώθηκε απο τα σχόλια του κοινού στο X για την εμφάνιση του στο Grand Hotel – «Λεωνίδα τεράστιε, καλώς ήρθες!»

Κίνηση: Χάος στον Κηφισό από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Γερογιάννης (AEGEAN): Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη Θεσσαλονίκη – Νέα σύνδεση με Σμύρνη και Σύρο

Μητσοτάκης για Τασούλα: Αναλαμβάνει τον ρόλο του ως σύμβολο της εθνικής μας ενότητας