Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Θύμα απάτης η πρώην παίκτρια του Survivor – Πως έχασε 2.000 ευρώ από τον λογαριασμό της; [βίντεο]

10:22 - 10/03/2025

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η πρώην παίκτρια του Survivor έπεσε θύμα απάτης με τον υποτιθέμενο λογιστή, ο οποίος της ζητούσε το ποσό των 1.900 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του αδελφού της για την επιστροφή του ΕΦΚΑ. «Με πήρε ο αδελφός μου την Παρασκευή τηλέφωνο και μου λέει “με πήρε ο λογιστής μου”, ακούστηκε πάρα πολύ αγχωμένος. […] Το άρθρο Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Θύμα απάτης η πρώην παίκτρια του Survivor – Πως έχασε 2.000 ευρώ από τον λογαριασμό της; [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18 Μαρτίου ενημερώνει την Βουλή για τα εξοπλιστικά προγράμματα

Θεσσαλονίκη: Συνολικά θα βγουν στους δρόμους 41 νέα λεωφορεία – Στους δρόμους μέχρι τέλη Μαρτίου τα 26 

Σύγκρουση στη Βόρεια Θάλασσα: Αμερικανικής σημαίας το δεξαμενόπλοιο – Με πορτογαλική σημαία το φορτηγό πλοίο (βίντεο)

Σύγκρουση πετρελαιοφόρου με φορτηγό πλοίο στη Βόρεια Θάλασσα

ΠΑΣΟΚ για Πινακοθήκη: Επίθεση στη δημοκρατία κάθε ενέργεια που επιχειρεί να φιμώσει – καταστρέψει έργα τέχνης

Τραμπ: Τέσσερις οι «μνηστήρες» για το TikTok – Ποιος θα το αποκτήσει