ΠΑΟΚ: Αναζητείται ήδη ο διάδοχος του Μπράνκο

10:42 - 07/03/2020

Το θέμα με το μέλλον του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό. Στην πραγματικότητα ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου τελεί υπό παραίτηση εδώ και αρκετούς μήνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΠΑΟΚ: Αναζητείται ήδη ο διάδοχος του Μπράνκο

Το θέμα με το μέλλον του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό. Στην πραγματικότητα ο Αθλητικός Διευθυντής του Δικεφάλου τελεί υπό παραίτηση εδώ και αρκετούς μήνες. Ο Μάριο Μπράνκο είχε θέσει την παραίτηση του στις αρχές της σεζόν μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτι […] The post ΠΑΟΚ: Αναζητείται ήδη ο διάδοχος του Μπράνκο appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Αναζητά τον διάδοχο του Μπράνκο ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με χθεσινό πορτογαλικό δημοσιίευμα, .Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση από τα «λιοντάρια» και να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί μετά από 1,5 χρόνο.Ούτως ή άλλως, όμως, το μέλλον του Πορτογάλου παράγοντα μόνο ευοίωνο δεν είναι στον Δικέφαλο του Βορρά, με τη διοίκηση να έχει αρχίσει εδώ και κάποιους μήνες την έρευνα για τον διάδοχό του.Στον ΠΑΟΚ τονίζουν πως ο νέος τεχνικός διευθυντής των ασπρόμαυρων θα είναι καθοριστικός για την επόμενη σεζόν, στην οποία θα γίνει προσπάθεια να «χτιστεί» η ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στην Ελλάδα και θα έχει καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)