Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μια πασχαλινή σοκολατένια συλλογή

06:38 - 10/03/2025

O πολυτελής οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μία πασχαλινή σοκολατένια συλλογή. Το κεντρικό στοιχείο της φετινής συλλογής είναι η “Chocolate Egg Bag“, ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό σχέδιο του Nicolas Ghesquière, φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από σοκολάτα. Αυτό το μοναδικό κομμάτι διαθέτει ένα κέλυφος από μαύρη σοκολάτα, με λαβές και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Ράνια Ιωαννίδου: Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη ηθοποιό – Τραγική φιγούρα ο γιος της

Πέννες με τόνο

Κατερίνα Καινούργιου για Κωνσταντοπούλου: «Έχω βιώσει πολλές φορές αυτόν τον κοινωνικό ρατσισμό»

Alexander McQueen: Φόρος τιμής στη γοητεία του σκοτεινού ρομαντισμού η νέα συλλογή του γνωστού οίκου

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 10 ως 16/3/2025

Αργυρός – Νίκα: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς