Ο οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μια πασχαλινή σοκολατένια συλλογή
06:38 - 10/03/2025
O πολυτελής οίκος Louis Vuitton συνεργάζεται με τον Pastry Chef Maxime Frédéric για μία πασχαλινή σοκολατένια συλλογή. Το κεντρικό στοιχείο της φετινής συλλογής είναι η “Chocolate Egg Bag“, ένας φόρος τιμής στο εμβληματικό σχέδιο του Nicolas Ghesquière, φτιαγμένος εξ ολοκλήρου από σοκολάτα. Αυτό το μοναδικό κομμάτι διαθέτει ένα κέλυφος από μαύρη σοκολάτα, με λαβές και […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr