Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει «Έχω εμένα» και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα με αποδέκτη τον εαυτό μας

13:36 - 08/03/2025

H Δέσποινα Βανδή συνεχίζει την ξεχωριστή και πολυεπιτυχημένη μουσική πορεία της με το «Έχω Εμένα», ένα τραγούδι – σταθμό και κατάθεση ψυχής που προκάλεσε ενθουσιασμό πριν ακόμα κυκλοφορήσει. Το «Έχω Εμένα», ... To άρθρο Η Δέσποινα Βανδή ερμηνεύει «Έχω εμένα» και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα με αποδέκτη τον εαυτό μας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Βόρεια Θάλασσα: Συγκλονίζουν τα βίντεο από την τεράστια πύρινη σφαίρα μετά τη σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο – Τουλάχιστον 32 τραυματίες

Eurostat: Περίπου 4,3 εκατ. Ουκρανοί πρόσφυγες έχουν καθεστώς προσωρινής προστασίας στην ΕΕ

Πως και γιατί εξανεμίστηκαν όλα τα αμερικανικά χρηματιστηριακά κέρδη μετά την εκλογή Τραμπ

Γιώργος Μπαρτζώκας για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού: «Καμία άλλη ομάδα δεν έχει αγγίξει σε τέτοιο βάθος τις καρδιές τόσου κόσμου»

Άγριο επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη: «Αποκαλείς το βουλευτή τραμπούκο» – «Οδηγείτε την Ελλάδα στο Μεσαίωνα»

Πολεμικό Ναυτικό: Στόχος τα μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας για επιχειρήσεις σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο