«Μία σκέψη έχει κυριεύσει το μυαλό μου…» – Σοκαριστικές σκηνές στη σειρά «Άγιος Έρωτας»

12:04 - 07/03/2025

Η σειρά του ALPHA, «Άγιος Έρωτας», έρχεται με ένα καταιγιστικό επεισόδιο απόψε να καθηλώσει το κοινό…  Οι εφιάλτες της Χλόης με το χαμένο της μωρό συνεχίζονται, ενώ ένα δίλλημα δείχνει να βασανίζει τον πατέρα Νικόλαο, για το αν θα ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού ή αν θα αφεθεί στην αγάπη του για τη Χλόη. Ο […] Το άρθρο «Μία σκέψη έχει κυριεύσει το μυαλό μου…» – Σοκαριστικές σκηνές στη σειρά «Άγιος Έρωτας» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Καίτη Γκρέυ: «Σφάζονται» για την περιουσία – Τι απαντά η Αγγελική Ηλιάδη – «Είμαι κουλ μέχρι να τα πάρω στο κρανίο»

Χανιά: Δυο εξωσχολικοί «έκοβαν» βόλτες έξω από σχολείο κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα – Είχαν στοχοποιήσει έναν μαθητή

Αλλαγή ώρας: Τέλος στο χειμώνα – Μία ώρα μπροστά οι δείκτες του ρολογιού

Αναστάτωση στο Τύρναβο: Συγγενείς ασθενούς επιτέθηκαν στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας – Τραυματίστηκαν 5 άτομα

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με έδρα τη Βουλγαρία – Εξαπατούσαν ηλικιωμένους για δήθεν τροχαία

Δημήτρης Κόκοτας: Τραϊάνα Ανανία – «Μη με ρωτάνε πια γι’ αυτό – Εάν είχε γίνει θαύμα θα το είχα μάθει»