Χρίστος Κούγιας: «Θα ήθελα να κινηθώ νομικά κατά του κυρίου Βαλλιανάτου – Γιατί να παίρνει η μπάλα εμένα και την αδελφή μου;»

09:30 - 07/03/2025

O Χρίστος Κούγιας μίλησε το πρωί της Παρασκευής 7/03 στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γιος του Αλέξη Κούγια, τοποθετήθηκε ξανά δημόσια, για τη κόντρα που έχει ξεκινήσει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος μέσα από αναρτήσεις του, αναφέρεται με αρνητικούς χαρακτηρισμούς στον ποινικολόγο που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 28 Φλεβάρη. «Θα ήθελα να κινηθώ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Απαραίτητο φως»: Οι ρόλοι και οι περιλήψεις των πρώτων 4 επεισοδίων της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Νταλάρας ξεσπά: «Δεν δέχομαι να εξηγούν και να παρεξηγούν τις προθέσεις μου»

Stan: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Βέρα Σωτηροπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 28/3

«Grand Hotel» – Παρασκευή: Η Αλίκη προσπαθεί να πείσει τον Νικόλα να επιστρέψει στο ξενοδοχείο και ζητά την βοήθεια του Πέτρου

8 συνήθειες που βοηθούν τις νέες μαμάδες να αισθάνονται ελεύθερες και όχι παγιδευμένες