Βάσω Λασκαράκη: Ταξίδι στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο – Γιατί δηλώνει περήφανη σύζυγος; [video]

08:33 - 07/03/2020

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ταξίδεψαν στην Κρήτη για το Σαββατοκύριακο και η ηθοποιός έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη. The post Βάσω Λασκαράκη: Ταξίδι στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο – Γιατί δηλώνει περήφανη σύζυγος; [video] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Λασκαράκη: Στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο – Γιατί δηλώνει περήφανη σύζυγος; [video]

Στο αγαπημένο τους νησί επέλεξαν να περάσουν το Σαββατοκύριακο η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έρωτας Μετά» και ο ταλαντούχος σεφ μετά τις ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Στην Κρήτη με τον Λευτέρη Σουλτάτο – Γιατί δηλώνει περήφανη σύζυγος; [video] δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»