Στράτος Τζώρτζογλου για τους «Απαράδεκτους»: «Τους είπα “ρε παιδιά, δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κωμωδία»

20:00 - 06/03/2025

«Έρχεται η Δήμητρα Παπαδοπούλου στο σπίτι μου, μαζί με τον Ηλία Ψινάκη, για να μου πουν να κάνω τους Απαράδεκτους», αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Για ... To άρθρο Στράτος Τζώρτζογλου για τους «Απαράδεκτους»: «Τους είπα “ρε παιδιά, δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κωμωδία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά για τα «πρακτικά» του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών το 2015 – Ποιοι φοβούνται την επιστροφή Τσίπρα

Προκόπης Παυλόπουλος: «Αιφνιδίασε όταν ο Αλέξης Τσίπρας μου ανακοίνωσε το δημοψήφισμα – Κρατήσαμε πρακτικά από την σύσκεψη εκτός από ένα σημείο»

Στη Λιβύη ο Θάνος Πλεύρης με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το «τσουνάμι» μεταναστών: Το «παζάρι» και τα «ανταλλάγματα» για να μειωθούν οι ροές

Γιατί ΗΠΑ και ΕΕ δεν έχουν καταλήξει συμφωνία για τους δασμούς μια μέρα πριν τη λήξη του τελεσιγράφου Τραμπ

Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – «Βγήκαν κολυμπώντας από τα παράθυρα για να γλιτώσουν»

Νέα σελίδα για τις μαρίνες στην Ελλάδα – Επενδύσεις 165 εκατ. ευρώ σε Κέρκυρα και Ελληνικό