Πώς το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

03:22 - 04/03/2025

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Πάτρα: Πέντε καρναβαλιστές συνεπλάκησαν στη Ρήγα Φεραίου

Μαρτάκι ή Μάρτης: Γιατί φοράμε το βραχιολάκι - Τα έθιμα σε Βουλγαρία και Ρουμανία

Τζόκερ: Τζακ ποτ στην αποψινή κλήρωση - "Πατρινό" ένα από τα τρία 5άρια της προηγούμενης κλήρωσης

Οι ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης - Δύο ελληνικές στη λίστα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 7 Μαρτίου

James Harrison: Πέθανε ο αιμοδότης με το «χρυσό χέρι» – Έσωσε πάνω από 2 εκατομμύρια μωρά