Ελένη Μενεγάκη: Τριήμερο στην Άνδρο μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο και την κόρη τους, Μαρίνα

15:47 - 02/03/2025

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αποφασίσει φέτος να απέχει από την τηλεόραση και περνάει, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Ωστόσο, η παρουσιάστρια κατά καιρούς μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Η παρουσιάστρια έκανε χθες, Σάββατο 1/3, μια δημοσίευση στο Instagram και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που ταξίδεψε με τον Bruno Cerella στις Μαλδίβες

Τάσος Ιορδανίδης: «Παιδεύω πολύ τον εαυτό μου, ίσως γι’ αυτό έχω και αυτοάνοσο – Ένας γιατρός μου είχε πει…»

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Αποκάλυψε για τη συμμετοχή του στο Survivor – «Αν δεν είχα οικονομικό πρόβλημα, δεν θα πήγαινα»

Mathias Lessort: O 29χρονος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Διακοπές με τον σύντροφό σου: Συμβουλές για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές και να διατηρήσετε τον έρωτά σας ζωντανό

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το επικό βίντεο από τις διακοπές τους στην Πάρο – Τους κοιτούσαν όλοι οι περαστικοί