«Ναυάγησε» η συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας για τα ορυκτά – «Σφάχτηκαν» Τραμπ και Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο

18:38 - 28/02/2025

«Ναυάγησε» η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας, καθώς Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχαν εντονότατη αντιπαράθεση στην συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο. Σύμφωνα με ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ «ο Ζελένσκι μπορεί να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμος για ειρήνη». Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω αποφασίσει ότι ο Πρόεδρος Ζελένσκι δεν είναι έτοιμος για Ειρήνη εάν εμπλακεί η Αμερική, γιατί πιστεύει ότι η εμπλοκή μας του δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις διαπραγματεύσεις. Δεν θέλω πλεονέκτημα, θέλω ΕΙΡΗΝΗ. Δεν σεβάστηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στο Οβάλ Γραφείο τους. Μπορεί να επιστρέψει όταν είναι έτοιμος για Ειρήνη», ανέφερε στο Truth Social, ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 1/3/2025

«Όποτε σε χρειάστηκα ήσουν πάντα εκεί»: Η συγκινητική ανάρτηση της Αντελίνας Βαρθακούρη για τον Αλέξη Κούγια

Σταύρος Καλαφάτης για τις επιθέσεις σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ: «Θρασύδειλοι κουκουλοφόροι δεν εκφοβίζουν κανέναν»

«Τυφώνας» στην Μπολόνια ο Ολυμπιακός – Επικράτησε με 92-70 της Βίρτους

Νέα εντολή Αλαφούζου για Αράο – Πώς έχασε ο Παναθηναϊκός τον Πάλμα από τον Ολυμπιακό

Άρον – άρον έφυγε από τον Λευκό Οίκο ο Ζελένσκι μετά το ναυάγιο στις συνομιλιές με τον Τραμπ (video)