Ο Αλεξάντερ Νταρτσίγιεφ είναι ο νέος πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον – Οι ΗΠΑ έδωσαν το «πράσινο φως»

14:28 - 28/02/2025

Η Μόσχα ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (28.02.2025) ότι εγκρίθηκε από τις ΗΠΑ ο διορισμός του Αλεξάντερ Νταρτσίγιεφ ως ο νέος πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον. Ειδικότερα, ... To άρθρο Ο Αλεξάντερ Νταρτσίγιεφ είναι ο νέος πρέσβης της Ρωσίας στην Ουάσινγκτον – Οι ΗΠΑ έδωσαν το «πράσινο φως» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Επίθεση Τραμπ σε Ζελένσκι: «Ρισκάρεις με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο κι είσαι ασεβής – Χωρίς εμάς ο πόλεμος θα είχε λήξει σε δύο εβδομάδες»

Αλέξης Κούγιας: Οι δημόσιες εξομολογήσεις για τη μάχη του με τον καρκίνο – «Όταν μπήκα στο χειρουργείο είπα στα παιδιά μου ότι ήμουν διακοπές»

Τέμπη: Ομογενείς στις Βρυξέλλες βροντοφώναξαν «δεν έχω οξυγόνο» ως συμπαράσταση στα 57 θύματα

Τσιτσιπάς: «Eπιτέλους θα κοιμηθώ νωρίς»

Συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Η ιστορική συγκέντρωση στο Σύνταγμα και τα σοβαρά επεισόδια που δεν κατάφεραν να την αμαυρώσουν μέσα από συγκλονιστικά φωτογραφικά «κλικ»

Τραμπ σε Ζελένσκι: «Ρισκάρεις με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, να είσαι ευγνώμων»