Τέμπη, δικηγόρος θυμάτων-εργαζομένων στο κυλικείο στα Παραπολιτικά 90,1: Απογοήτευση το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ - Με επανέφερε στο σημείο μηδέν ή μάλλον κάτω του μηδενός

14:00 - 27/02/2025

'Περιμέναμε από αυτό το πόρισμα να έχει μια πιο εμπεριστατωμένη και ενδελεχή μελέτη και για τις πράξεις και τις παραλείψεις, αλλά και για τα αναπάντητα ερωτηματικά', δήλωσε η δικηγόρος των οικογενειών των θυμάτων-εργαζομένων στο κυλικείο του τρένου της τραγωδίας στα Τέμπη

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

∆ιαρκής μετάκλυση ευθυνών για το Μάτι: Ολοκληρώνονται οι απολογίες των κατηγορουμένων - Ακολουθεί η εισαγγελική πρόταση

Τραγωδία στα Τέμπη: “Είμαι σίγουρη ότι φώναζε “μαμά” και δεν ήμουν εκεί να τη βοηθήσω” - Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα

Viral Ρώσος ψαράς έπιασε μυστηριώδες πλάσμα: "Αυτό είναι 100% εξωγήινος"

Η Λίνα Σακκά για την διαμάχη με πρώην υπάλληλό της: "Καταχράστηκε τη δική μου οικειότητα και την αγάπη που του έχει δείξει το μαγαζί"

Παγκράτι: "Ήθελα να την λυτρώσω από το κακό" είπε ο μητροκτόνος που σκότωσε τη μητέρα του με μαγκούρα - Ήταν κλεισμένος σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού (Βίντεο)

Ναούρου: H χώρα στην Ωκεανία που απειλείται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και προσφέρει "χρυσά διαβατήρια" - Πόσο κοστίζουν