Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η αποκάλυψη του λυράρη Βασίλη Σκουλά για τον γάμο τους – «Μου τηλεφώνησε ο “καπετάνιος”»

16:54 - 24/02/2025

«Με πήρε τηλέφωνο ο “καπετάνιος” Γιάννης Βαρδινογιάννης και δέχτηκα αμέσως, τα παιδιά μας είναι φίλοι», είπε ο γνωστός λυράρης Βασίλης Σκουλάς που συμμετείχε στην γαμήλια ... To άρθρο Νικόλαος Ντε Γκρες – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Η αποκάλυψη του λυράρη Βασίλη Σκουλά για τον γάμο τους – «Μου τηλεφώνησε ο “καπετάνιος”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θεσσαλονίκη: Τρεις μαθητές ξυλοφόρτωσαν άγρια 17χρονο – «Έχει εξάρθρωση ώμου και σπάσιμο μύτης» λέει ο πατέρας του θύματος

Άγιος έρωτας – επόμενα επεισόδια: Η Χριστίνα εξομολογείται το φόνο του Βλάση

Διαμαντίδης, Φώτσης, Φιλλίπου και Λάζαρος Παπαδόπουλος έβγαλαν αποκριάτικη φωτογραφία πριν το Ελλάδα – Ολλανδία

Κλέλια Ανδριολάτου: Η γλυκιά selfie με σκουφάκι και κόκκινο κραγιόν – «Ένα φιλί στη Δευτέρα»

Blue Horizon: Απολογήθηκαν ύπαρχος και ναύκληρος για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη – «Μου φάνηκε επικίνδυνος»

Φιορεντίνα – Παναθηναϊκός: Εξαντλήθηκαν σε μία τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους οπαδούς του «τριφυλλιού»