Χρήστος Λούλης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το #Metoo – «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες στο θέατρο»

14:22 - 24/02/2025

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε συνέντευξη στο Rosa.gr με αφορμή την παράσταση “Έντα Γκάμπλερ” και μίλησε για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του #Metoo στο θέατρο, ενώ δεν έκρυψε ότι και εκείνος έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. «Όχι. Δεν με εξέπληξαν. Μα το έχω υποστεί και εγώ. Σεξουαλικά. Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Όχι από […] Το άρθρο Χρήστος Λούλης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το #Metoo – «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από άνδρες στο θέατρο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

MWC Barcelona: Για 12η συνεχόμενη χρονιά η Ελλάδα δίνει δυναμικό παρών στο μεγαλύτερο ραντεβού της παγκόσμιας αγοράς των ψηφιακών τεχνολογιών

Η συνταγή της ημέρας: Πανεύκολος και αρωματικός σπιτικός χαλβάς

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Έκτακτη ανακοίνωση από την SKY express για τις πτήσεις

Ιωάννα Τούνη: Έρχεται στην Αθήνα, για να συναντήσει τον γιο της Πάρη – «Ανυπομονώ τόσο πολύ να δω το μωράκι μου» [βίντεο]

Αστυνομία: Δεν σχετίζεται με τα Τέμπη η παρακολούθηση γυναίκας-συγγενούς τεχνικού συμβούλου

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Σε πλήρη εφαρμογή από το 1η Μαρτίου σε τουρισμό και εστίαση