Πώς το κόκκινο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

16:22 - 22/02/2025

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων επεξεργασμένου κόκκινου κρέατος σχετίζεται με υψηλότερο κίνδυνο άνοιας

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν το Σάββατο 22, την Κυριακή 23 και την Δευτέρα 24-2-2025

Φανταστική συνταγή για μπράουνις με λευκή σοκολάτα

To κόλπο για να κάνετε ξανά φρέσκο το μπαγιάτικο ψωμί

Πρώτη φορά στο βουνό για σκι: Οδηγίες και συμβουλές για αρχάριους

Πώς να αφαιρέσετε τους επίμονους λεκέδες καφέ από τις κούπες

Τα δεδομένα για την αμερικανική πολιτική μετά την προσέγγιση του Τραμπ στην Ουκρανία