Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου επέστρεψε στην «Super Κατερίνα»: «Είμαι πιο ήρεμη, γιατί ήμουν σπίτι»

09:30 - 21/02/2025

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου επέστρεψε την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στο πόστο της στην «Super Κατερίνα». Η δημοσιογράφος του Alpha απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή του Alpha την τελευταία εβδομάδα λόγω ενός προβλήματος υγείας και επανήλθε ξεκούραστη και ανανεωμένη. «Καλημέρα, Κατερινάκι μου. Περαστικά και σιδεροκέφαλη να πούμε. Και να σου πω και κάτι; Είσαι πολύ όμορφη, πολύ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Βόμβα» από την Αλεξανδράκη: «Θα πάρω κι εγώ τον χρόνο μου όπως ο Δημήτρης και η Ιωάννα – Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη ζωή μου»

Ξεσπά η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Χριστιάννα κατά του Κωνσταντίνου Ηλιάδη: «Δεν την φρόντιζε, το νερό ήταν κομμένο»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ονειρεμένο ταξίδι στην χιονισμένη Φιλανδία – Το ψάρεμα και το Βόρειο Σέλας

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο γαμπρός είναι ωραίος τύπος, θα μπορούσε να είναι γιος μου»

Γιατί οι διαφημίσεις στα social media μας κάνουν να αγοράζουμε περισσότερο;

Ανδρέας Βούλγαρης: Η εξομολόγηση για τη ζωή με το μωρό στο σπίτι – «Γιατί πρέπει να λέμε ότι είναι όλα τέλεια;»