Αννα Παναγιωτοπούλου: Η «Ντορίτα» πέρασε πολύ άσχημα στα γυρίσματα του «Ντόλτσε Βίτα»

15:15 - 06/03/2020

«Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς «κομψούς» ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα» δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για την Κατερίνα Ζιώγου 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η «Ντορίτα» πέρασε πολύ άσχημα στα γυρίσματα του «Ντόλτσε Βίτα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς «κομψούς» ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα» δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για την Κατερίνα Ζιώγου Aπέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Άννα Παναγιωτοπούλου: Η Ντορίτα πέρασε πολύ άσχημα στα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα

Την είχαν ρίξει σε κάτι νερά, γινόντουσαν διάφορα τέτοια, είχαμε πολλούς κομψούς ανθρώπους εκεί. Από κάποιον ηθοποιό τώρα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, της φέρθηκαν πολύ άσχημα δήλωσε η Άννα Παναγιωτοπούλου για την Κατερίνα Ζιώγου Aπέραντη θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνας Ζιώγου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Mega Ντόλτσε Βίτα όπου υποδύθηκε την Ντορίτα, την κόρη της Χριστίνας, δηλαδή της Άννας Παναγιωτοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αποκάλυψε χρόνια μετά το τέλος της σειράς, ότι συνάδελφός της ηθοποιός που έπαιζε στη σειρά έκανε bullying στην τηλεοπτική της κόρη, Ντορίτα. Πόσο το αγαπούσα αυτό το κορίτσι δεν μπορώ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χρυσοχοΐδης: Αύξηση 30% και ρεκόρ στις συλλήψεις επίορκων αστυνομικών και δημοσίων υπαλλήλων το 2024

Eurobank: Στο 93,47% η συμμετοχή στην Ελληνική Τράπεζα – Υποβάλλει δημόσια πρόταση

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός, στο κόκκινο η Κατεχάκη

H Mέγκαν Μαρκλ με flared bootcut jeans και σουέτ μπότες στον Καναδά

Διευθύνων σύμβουλος ΟΣΕ: Αυτά που είδα από κάμερές μας ταιριάζουν με αυτά στα τρία νέα βίντεο για τα Τέμπη

Χρηματιστήριο: Νέοι κανόνες και ρυθμίσεις για Κεφαλαιαγορά και επενδύσεις