«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έπαθε Δέσποινα Βανδή»: Η εμφάνιση με την ολόσωμη φόρμα που σχολιάστηκε αρνητικά

08:12 - 18/02/2025

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά την τολμηρή εμφάνιση για την παρουσίαση του νέου της, «διαφορετικού», τώρα συζητιέται για το outfit που επέλεξε σε εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. Οι χρήστες των social media σχολιάζουν ότι η ερμηνεύτρια «έπαθε Δέσποινα Βανδή», καθώς προτίμησε να φορέσει μία ολόσωμη φόρμα και να κάνει χορευτικό, τραγουδώντας το νέο της τραγούδι. «Αδυνάτισε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

«Βόμβα» από την Αλεξανδράκη: «Θα πάρω κι εγώ τον χρόνο μου όπως ο Δημήτρης και η Ιωάννα – Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στη ζωή μου»

Ξεσπά η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, Χριστιάννα κατά του Κωνσταντίνου Ηλιάδη: «Δεν την φρόντιζε, το νερό ήταν κομμένο»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ονειρεμένο ταξίδι στην χιονισμένη Φιλανδία – Το ψάρεμα και το Βόρειο Σέλας

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο γαμπρός είναι ωραίος τύπος, θα μπορούσε να είναι γιος μου»

Γιατί οι διαφημίσεις στα social media μας κάνουν να αγοράζουμε περισσότερο;

Ανδρέας Βούλγαρης: Η εξομολόγηση για τη ζωή με το μωρό στο σπίτι – «Γιατί πρέπει να λέμε ότι είναι όλα τέλεια;»