Κινητοποίηση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών στο Σύνταγμα: Εναντίωση στη μετατροπή σχολείων σε Ωνάσεια

12:20 - 17/02/2025

Την αντίθεση στην ανακήρυξη σχολικών μονάδων σε Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία εκφράζουν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες, με κινητοποίηση που εξήγγειλαν για σήμερα. «Είμαστε αντίθετοι με την κατάργηση των σχολείων της γειτονιάς με τη «βίαιη εκδίωξη» μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία τους», ανέφερε στην ανακοίνωση της η ΟΛΜΕ. Στο πλευρό των εκπαιδευτικών μέσης εκπαίδευσης στέκονται και οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας, καθώς και η ΔΟΕ κάλεσε σε κινητοποίηση τα μέλη της. Οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος απέναντι από τη Βουλή αυτή την ώρα, απαιτώντας «να σταματήσει η κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων». Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Το πρώτο μας Πάσχα μαζί!» – Η Ελένη Τσολάκη τηρεί τα έθιμα με τσουρέκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά

Αποκαλυπτική η Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Άθελά μου χωρίς να το ξέρω, έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο»

Μεικτά πρόσημα στη Wall Street – Δεν έπεισαν οι διαβεβαιώσεις Τραμπ

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 18/4/2025

Ακέφαλη και ακρωτηριασμένη σορός βρήκε το Λιμενικό στη Μυτιλήνη

Στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, ο Νίκος Ανδρουλάκης για την Ακολουθία των Παθών