Επιστροφή στην καθημερινότητα για την κυβέρνηση

05:13 - 14/02/2025

Με την πολιτική πίεση να συνεχίζεται για την κυβέρνηση για τα Τέμπη, ο πρωθυπουργός βγαίνει μπροστά επιστρέφοντας στα ζητήματα της καθημερινότητας και την επίλυσή τους και κρατώντας ωστόσο την ίδια κυβερνητική γραμμή, δηλαδή αποκρούοντας τις αστήριχτες -όπως χαρακτηρίζει- κατηγορίες για συγκάλυψη. Χθες το πρωί επισκέφθηκε το 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο έχει καταστεί επιλέξιμο […] Το άρθρο Επιστροφή στην καθημερινότητα για την κυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Καταδικάζει τον Ερντογάν το Υπουργείο Εξωτερικών: Παράνομη η μετάβαση στα Κατεχόμενα – Αποκαλυπτικός των τουρκικών προθέσεων

F1: Λάντο Νόρις ο νικητής στο χάος του Μαϊάμι Sprint

«Κατακεραυνώνει» τον Light ο Σκέρτσος – «Απαράδεκτοι οι στίχοι, να αποσυρθεί άμεσα το περιεχόμενο από τις πλατφόρμες» [βίντεο]

Πρίγκιπας Χάρι για Κάρολο: «Ο πατέρας μου δεν μου μιλάει – Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ακόμη»

Ζελένσκι-Τραμπ: Όλα όσα ειπώθηκαν στο Βατικανό – «Άρχισε να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά»

Στα Κατεχόμενα ο Ερντογάν – «Η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό των Τουρκοκυπρίων»