Γιώργος Ματαράγκας: «Οι γκέι είναι το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού, αν εγώ είμαι ομοφοβικός, εσείς τι είστε;»

15:31 - 13/02/2025

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιώργος Ματαράγκας. Ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου, απαντά σε εκείνους που τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό», έπειτα από τοποθετήσεις που έχει κάνει ενάντια στην ομοφυλοφιλία και το νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. «Δεν έχουμε τίποτα […] Το άρθρο Γιώργος Ματαράγκας: «Οι γκέι είναι το 0,01% του παγκόσμιου πληθυσμού, αν εγώ είμαι ομοφοβικός, εσείς τι είστε;» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Cobra Kai: Πρεμιέρα σήμερα για τη σειρά του Netflix – Τελειώνει μετά από επτά χρόνια

Ξεκινά την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου η δίκη για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη

Βραζιλία: Νεκρή στο κελί της η γυναίκα που δηλητηρίασε την πεθερά της και σκότωσε άλλους τρεις

Motor Oil: 111,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την παραγωγή ανανεώσιμου υδρογόνου

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Το πρωινό που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισής του

Ταξιδεύοντας με το κατοικίδιο σας – Ασφαλείς κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε