«Ασπιδα» κατά του καρκίνου του παχέος εντέρου η μακροχρόνια κατανάλωση γιαουρτιού, λέει νέα έρευνα

08:45 - 13/02/2025

Οι ερευνητές υποθέτουν ότι η μακροχρόνια πρόσληψη γιαουρτιού μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης εγγύς καρκίνου του παχέος εντέρου μέσω της διατήρησης μιας ισορροπημένης εντερικής μικροχλωρίδας

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μπιάνκα Σενσόρι: Aρνείται να συνεχίσει τα γυρίσματα στην ταινία του Κάνιε Γουέστ μετά το αντισημιτικό παραλήρημά του

Μόναχο: Αφγανός ο οδηγός που έπεσε στο πλήθος - Τουλάχιστον 28 τραυματίες, ένα παιδί δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή

Ηλεία: Πυροβόλησαν άνδρα στο κεφάλι έξω από το σπίτι του - Αναζητείται ο δράστης

Ντόναλντ Τραμπ: Θα συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ουκρανία γιατί αλλιώς ο Πούτιν θα νομίζει πως κέρδισε

Γυναίκα 100 ετών κρατά ημερολόγιο τα τελευταία 90 χρόνια - Έφτιαξε μια μοναδική χρονοκάψουλα

Η Λίλι Άλεν μίλησε για την παραμονή της σε κέντρο θεραπείας τραύματος - «Πρέπει να είμαι δυνατή για τα παιδιά μου»